Prodaja2020-02-19T20:33:14+01:00
SUPER BRIG 677 TC
SUPER BRIG 687 TC
SUPER BRIG 689 TC
SUPER BRIG 695 TC
SUPER BRIG SUITE

SUPER BRIG – vaš vodilni avtodom

Super Brig je eleganca na kolesih, ki preseneti še tako zahtevnega kupca. Na voljo so številne rešitve z zakonsko posteljo, zadnjimi pogradi ali dvema ločenima posteljama. Prostoren jedilni prostor v bivalnem prostoru vključuje visokokakovostno opremo iz lesa, luksuzno oblazinjeno pohištvo in vrtljive kabinske sedeže (pri nekaterih modelih) Posebnost pa je 160-l hladilnik z ločenim zamrzovalnikom in vgrajeno pečico.

EUROPEO 69 Plus
EUROPEO 87 Plus
EUROPEO 95 Plus

EUROPEO – čudovit  slog in eleganca
Sprednje panoramsko okno; optimizirana višina notranjosti pod sprednjo električno posteljo (192 cm); vrhunski materiali, ki se uporabljajo za različne dodatke, pohištvo in oblazinjenje, LED osvetlitev, vtičnice USB, miza, ki se lahko premika v vse smeri, in veliko kabino za tuširanje. Kuhinja je prostorna in funkcionalna. Europeo ponuja  konfiguracije z različnimi postavitvami, nekateri modeli tudi z možnostjo zadnje električne postelje.

SEAL 12P
SEAL 68P
SEAL 69P
SEAL 95P
SEAL 98P
SEAL 12P Plus
SEAL 68P Plus
SEAL 69P Plus
SEAL 95P Plus
SEAL 98P Plus
SEAL 3
SEAL 5
SEAL 7
SEAL 8
SEAL 50
SEAL 9
SEAL 695

SEAL – vedno pripravljen za pot
Seal – bodisi v alkoven ali polintegrirani različici, predstavlja popolno potovalno udobje za vas, vašo družino, prijatelje. Na voljo so številne konfiguracije: dvoposteljne, enoposteljne, pograd ter dodatne postelje v jedilnici. Zakaj izbrati Seal? Prenovljena notranjost, nova miza je lažja in tanjša. Kopalnica s straniščem in tušem je popolnoma ločena (razen pri modelu 50). Osvetljevalni sistem z daljinskim upravljalnikom in stikali na dotik ter nova prozorna panoramska okna za bivalne prostore so nadaljnje ključne značilnosti. Posebej privlačen pa je garažni prostor, ki je pri Seal 5 eno največjih v svojem razredu.

HORUS 38
HORUS 45

HORUS – popolna svoboda
Horus prinaša popolnoma novo idejo gibanja in svobode: kompaktnost, enostavnost upravljanja, neverjetno notranjost in dve osnovni vozili, FIAT in Renault. Izberite eno od treh konfiguracij – 36, 38 in 45. HORUS,  kjer šport, odkrivanje in avanture ne potrebujejo meja.

sl_SISlovenščina
en_GBEnglish (UK) sl_SISlovenščina