Prodaja2019-03-21T08:30:23+00:00
SUPER BRIG 677 TC
SUPER BRIG 687 TC
SUPER BRIG 689 TC
SUPER BRIG 695 TC
SUPER BRIG SUITE

SUPER BRIG – vaš vodilni avtodom

Super Brig je eleganca na kolesih, ki preseneti še tako zahtevnega kupca. Na voljo so številne rešitve z zakonsko posteljo, zadnjimi pogradi ali dvema ločenima posteljama. Prostoren jedilni prostor v bivalnem prostoru vključuje visokokakovostno opremo iz lesa, luksuzno oblazinjeno pohištvo in vrtljive kabinske sedeže (pri nekaterih modelih) Posebnost pa je 160-l hladilnik z ločenim zamrzovalnikom in vgrajeno pečico.

EUROPEO 69 Plus
EUROPEO 87 Plus
EUROPEO 95 Plus

EUROPEO – čudovit  slog in eleganca
Sprednje panoramsko okno; optimizirana višina notranjosti pod sprednjo električno posteljo (192 cm); vrhunski materiali, ki se uporabljajo za različne dodatke, pohištvo in oblazinjenje, LED osvetlitev, vtičnice USB, miza, ki se lahko premika v vse smeri, in veliko kabino za tuširanje. Kuhinja je prostorna in funkcionalna. Europeo ponuja  konfiguracije z različnimi postavitvami, nekateri modeli tudi z možnostjo zadnje električne postelje.

SURF 1
SURF 2
SURF 3
SURF 4

SURF – na vrhu vala
Lepota in eleganca Surfa je njegovo bistvo, ki odraža precejšnjo inteligenco v svoji zasnovi: standardno električno upravljano sprednjo nadglavno posteljo, kvalitetnimi okni, tuš kabina z magnetnim drsnikom, prostoren hladilnik in sistem ogrevanja Webasto. Odlikuje ga prefinjena notranjost in premišljena zaščita notranjih elementov. Upravljalna plošča vključuje LCD zaslon, celoten sistem osvetlitve pa je prenovljen in nadgrajen na izjemen učinek, zahvaljujoč novim stropnim svetilkam.

KATAMARANO 12P Plus
KATAMARANO 14P Plus
KATAMARANO 95P Plus
KATAMARANO 109P Plus
KATAMARANO 3
KATAMARANO 8
KATAMARANO 9
KATAMARANO 50
KATAMARANO SOUND
KATAMARANO 209

KATAMARANO – družinsko potovanje
Katamarano ima do 7 homologiranih sedežev (model Sound in 9). Z genialnimi rešitvami pri konfiguracijah, naprimer pri modelu 50 ponuja (6 fiksnih ležišč, ki so na razpolago takoj). Tu je še model 109P Plus z resnično velikimi dimenzijami spalnega prostora s centralno zadnjo posteljo. Poleg tega se odlikuje še po: novi tehniki razsvetljave s stikalom na dotik, vrati za ločevanje spalnega in bivalnega prostora, električno vstopno stopnico, elegantnimi avtomobilskimi sedeži in novim kotnim tušem z LED razsvetljavo.

SEAL 12P
SEAL 68P
SEAL 69P
SEAL 95P
SEAL 98P
SEAL 12P Plus
SEAL 68P Plus
SEAL 69P Plus
SEAL 95P Plus
SEAL 98P Plus
SEAL 3
SEAL 5
SEAL 7
SEAL 8
SEAL 50
SEAL 9
SEAL 695

SEAL – vedno pripravljen za pot
Seal – bodisi v alkoven ali polintegrirani različici, predstavlja popolno potovalno udobje za vas, vašo družino, prijatelje. Na voljo so številne konfiguracije: dvoposteljne, enoposteljne, pograd ter dodatne postelje v jedilnici. Zakaj izbrati Seal? Prenovljena notranjost, nova miza je lažja in tanjša. Kopalnica s straniščem in tušem je popolnoma ločena (razen pri modelu 50). Osvetljevalni sistem z daljinskim upravljalnikom in stikali na dotik ter nova prozorna panoramska okna za bivalne prostore so nadaljnje ključne značilnosti. Posebej privlačen pa je garažni prostor, ki je pri Seal 5 eno največjih v svojem razredu.

HORUS 36
HORUS 38
HORUS 45

HORUS – popolna svoboda
Horus prinaša popolnoma novo idejo gibanja in svobode: kompaktnost, enostavnost upravljanja, neverjetno notranjost in dve osnovni vozili, FIAT in Renault. Izberite eno od treh konfiguracij – 36, 38 in 45. HORUS,  kjer šport, odkrivanje in avanture ne potrebujejo meja.

sl_SISlovenščina
en_GBEnglish (UK) sl_SISlovenščina